Activiteiten Jeugd

Onze jeugdcommissie is erg actief en probeert elke maand een activiteit te organiseren. Naast de vaste momenten zoals Sinterklaas, Kerstmis en Carnaval, bedenken we ieder jaar weer iets nieuws. We hebben een dikke buiken toernooi, happen en meppen toernooi rond Nieuwjaar, vriendjes- en vriendinnetjestoernooi, maar ook een herfstactiviteit.

Wij vinden het belangrijk om zoveel in team- en clubbuilding te investeren: badmintonnen doe je niet alleen, dat doe je samen!

Kijk voor de planning van dit jaar in de Activiteitenkalender.         

Carnaval

Rond carnaval besteden wij ook aandacht aan Carnaval tijdens het badmintonnen. De jeugd MAG dan verkleed komen, wat een leuk gezicht is in de zaal. Ieder jaar bedenken we een ander sportief programma. “Badminton maar dan een beetje anders.” Bv beschuitfluiten, zaklopen, blind badminton en piraten badminton, badminton-pong, tweelingbadminton…….en nog veel meer.

Clubkampioenscappen

Niet alleen voor de senioren, maar ook voor de jeugd vinden de clubkampioenschappen plaats. Hierin spelen de jeugdleden tegen elkaar. Wie is er in op zijn niveau de beste van de club? Nou ja meedoen is natuurlijk belangrijker dan winnen! Iedereen gaat in ieder geval met een medaille als aandenken naar huis.

Ouder-kind toernooi

Een maal per jaar gaan niet alleen onze jeugdleden actief aan de slag. Ook de ouders van onze jeugdleden moeten er tijdens het ouder-kind toernooi aan geloven. Elk kind neemt een ouder/opa/oma/buurvrouw mee. Samen gaan zij de strijd tegen de andere jeugdleden en hun ouders. De ideale avond waarop de ouders het spel van hun kind kunnen ervaren. Het is moeilijk om te zeggen wie er fanatieker is… de ouders of de kinderen.

Sinterklaas

Sinterklaas kan natuurlijk niet in het land zijn en ons kleine clubje voorbij rijden. Elk jaar komen dan ook twee van zijn pieten op bezoek om de boel eens flink op stelten te zetten. De pepernoten en cadeautjes samen met leuke spellen zorgen voor een super gezellige avond.

Seizoen afsluiting

Aan het einde van het seizoen is er altijd een leuke activiteit voor de jeugd. Wat deze activiteit is blijft elk jaar weer een verrassing! Afgelopen jaar zijn we gaan zwemmen in Tongelreep. In het jaar van het 45 jarig bestaan van de club hebben we zelfs een weekendje weg voor de jeugd gehad.

Van glow-in-the dark badminton tot kamp, van een zwempartij tot een puzzel pannenkoekentocht. Alles kan. Het afgelopen jaar hadden we het kamp. Dit is bij de leiding tot aan de allerjongsten zo goed bevallen dat er stemmen op gaan om dit jaarlijks te herhalen… wordt lid en ervaar het mee!                   

Scholentoernooi

Elk jaar organiseert Slamis een scholentoernooi tussen alle lagere scholen in Uden.